TI OG TU STA’A

En ellevill musikalsk reise med humor og seriøsitet

En helaftens forestilling med Bergstadkoret – en ellevill historie og et musikalsk fyrverkeri!

Om du vil bli berørt, få trimmet lattermusklene dine, synge med, oppleve gamle schlägere, nyte seriøs musikk, la deg begeistre over folkemusikk i ny drakt – kom og opplev Bergstadkoret i fri dressur i forestillingen Ti og Tu Sta’a 21. og 22 april i Storstuggu.

En helaftens forestilling med preg av revy, musicals, vakker korsang, fele og et høystemt kor. Vi setter sammen en ellevill historie med mye forskjellig musikk og korsang, flotte og utfordrende kostymer, heftig koreografi og gode tekster.

Gjengen som ga deg Hatte-ti-hatt er tilbake! Denne gang med en historie vi ikke røper noe om, men du blir tatt med på en musikals reise. Og hvorfor, det forteller vi i selve forestillingen. Men vi kan si så mye at noen og/eller noe føler seg ufrivillig singel.Og det har jo mange konsekvenser, blant annet å oppsøke aktuelle partnere…… Har vi sjangs?
Hos partnerne spilles det musikk og lages ablegøyer. Bli med til naboer, Sørfold, Ulveus/Andersonland, den lille rare byen og til An Magritts liv og kjærlighet.
Vi lover en opplevelse av de sjeldne. Dette blir nok en snakkisforestilling!

För det ordnar sig, det gör det alltid
Jo det löser sig, så brukar allt bli

Dirigent: Berit Konstad Graftås

Instruktør: Rulle Smit

Musikere: Jens Nyplass, Tore Reppe, Håvard Dahl og Erik Roll.